Foglalkozások

Minden szombaton Tökölön a kerámia műhelyünkben részt vehetsz kerámia szakkörünkön, ahol kedvedre alkothatsz, agyagozhatsz. Nem korongozunk, hanem egyéb más technikákkal készítünk tárgyakat. Készültek nálunk: bögre, tányér, házszámtábla, kisebb nagyobb figurák, karácsonyfadíszek. Saját ötletet is meg tudsz valósítani.

Minden segítséget megadunk, rendelkezésedre állnak sokfajta formák, eszközök, amik megkönnyítik a munkát. Amit egyik héten elkészítesz, azt hétközbe kiszárítom, kiégetem. Következő alkalommal ki tudod festeni, mázzal, vagy máz alatti festékkel. Aztán újra a kemencébe kerülnek a tárgyak, és a következő alkalomra szép fényesen várnak az alkotások.

Lehetőséged van kész kerámia tárgyak csak festésére is, saját dizájn alapján. Nagyon sokfajta forma közül tudsz választani.

A kerámia festésnek darabára van. Festheted mázzal, máz alatti festékkel, vagy kerámia figurákat akril festékkel. 

A szakkör felnőtteknek szól, de természetesen gyerekeket is várunk. 

Előzetes bejelentkezés szükséges, mivel a résztvevők száma véges.

A szakkör időtartalma 2 óra. 15-17-ig tart szombatonként.

Ára: érdeklődj az ár iránt, mert attól függ mit szeretnél készíteni, illetve festeni

katicakeramia@gmail.com email cimre tudsz írni, vagy hívj ha kérdésed van

06703288405

 

 

 

 

 

Rendezvényeken voltunk

 

Ha szeretnéd különlegessé tenni családi, társas vagy céges rendezvényed, akkor vállaljuk kitelepülést a kerámia figurákkal. Több száz kisebb nagyobb kerámia figura közül lehet választani, amit a helyszínen segítségünkkel vagy anélkül ki lehet festeni, hogy aztán hazavíve örök emlék maradjon.

Ha szeretnéd kipróbálni a lehetőséget, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a személyre szabott ajánlatunkért.