Rólunk

A Katica Design (Katica Kerámia) egy családi alkotóműhely, ahol a kreatívitásnak nincsenek határai. A legjobb tudásunk szerint, szívvel-lélekkel készítjük el a termékeinket saját ötletek alapján.

Az oldalunkon megtalálsz mindent ami egy jól felszerelt, dizájnos konyhába szükséges, a bögréktől elkezdve a kancsókon át a tálalókig... mindenfélével találkozhatsz majd nálunk.

Ezen felül a sok-sok kifestésre váró kerámia figura is keresi a kedves, alkotni vágyó gazdáját, hogy szépséges szinekkel ajándékozzák meg őket. Ez egy remek kikapcsolódás a gyerekek számára és közben a szülőknek is garantáltan lesz egy szabad félórájuk, amíg a gyerekek alkotnak. De természetesen van felnőttek számára is kifesthető figuránk.

 

Eljöhetsz a műhelyünkbe különböző foglalkozásokra, egyénileg vagy családostul, alkothatsz, festhetsz.

Elkészítheted akár a konyhai kerámiáidat saját dizájn alapján.

Kinálatunkban találsz még különböző kerámia virágokat, amivel akár másoknak is örömet tudsz szerezni.

Bízunk benne, hogy ti is legalább annyira szeretni fogjátok a termékeinket, ahogy mi szeretjük azokat készíteni.

 

Jó nézelődést kívánunk!

 

Katica Design csapata

 

Név
E-mail cím
Miben segíthetünk?

 

 

Rendezvényeken voltunk

 

Ha szeretnéd különlegessé tenni családi, társas vagy céges rendezvényed, akkor vállaljuk kitelepülést a kerámia figurákkal. Több száz kisebb nagyobb kerámia figura közül lehet választani, amit a helyszínen segítségünkkel vagy anélkül ki lehet festeni, hogy aztán hazavíve örök emlék maradjon.

Ha szeretnéd kipróbálni a lehetőséget, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a személyre szabott ajánlatunkért.